PARCK030 :: Parck030
Osre logo


PARCK030

PARCK030, de kroon op een schitterend stukje Terwijde

PARCK030 maakt deel uit van plan Terwijde in Leidsche Rijn. Het plangebied is onderverdeeld in drie onderscheidende deelprojecten; WijdeOever, BLOCK030 en PARCK030.

Op het wooneiland WijdeOever zijn 22 kubusvormige luxe waterwoningen met verspringende gevels gerealiseerd, waardoor er een gevarieerd architectonisch is ontstaan.

BLOCK030 bestaat uit een L-vormig gebouw met 35 huur appartementen verdeeld over vier bouwlagen. PARCK030 is de kroon op dit deelplan met een opvallend vormgegeven complex met een parkeerkelder, twee losse torens met in totaal 45 appartementen met daartussen een ruime gezamenlijke tuin.

De Appartementen

Het heerlijke gevoel van buiten wonen

De 45 appartementen in PARCK030 zijn verdeeld over twee woontorens. Het verschil in uitstraling van de torens maakt dat de torens beide hun eigen architectonische karakter krijgen. Zo is het lage bouwdeel voorzien van lamelbalustraden en is er voor het hoge bouwdeel gekozen voor glasbalustraden. Een ander opvallend verschil is de gevelbekleding: het lage bouwdeel wordt uitgevoerd in metselwerk en het hoge bouwdeel wordt afgewerkt met aluminium gevelpanelen.

In de lage toren zitten in totaal 12 appartementen variƫrend in grootte van circa 76 - 81 m2. In de hoge toren zitten in totaal 33 appartementen variƫrend in woonoppervlak van 66 - 114 m2. De parkeergarage bevindt zich onder beide gebouwen met onder iedere toren een eigen fietsenberging. De luxe appartementen hebben twee of zelfs drie kamers en beschikken allemaal over een balkon. Grote raampartijen zorgen voor veel lichtinval en geven dankzij het fraaie uitzicht het gevoel van heerlijk buiten wonen. Alle appartementen zijn tevens voorzien van een luxe keuken inclusief diverse apparatuur en fraai uitgevoerd sanitair.Heb je interesse?

Schrijf je dan nu in of lees meer over het project!